Pasajul Jiul mai așteaptă, dar nu prea mult

pasaj 1

Viitorul șantier pentru lărgirea pasajului Jiul nu a primit încă toate avizele, așa cum se preconiza la Primăria Timișoara. „Este vorba despre ultimul aviz, cel de la Autoritatea Feroviară Română.

Îl vom primi cu siguranță, nu ne așteptam să dureze atât de mult, pentru că nu este o procedură atât de laborioasă comparativ cu precedentele. Din punctul nostru de vedere, totul este pregătit în zonă pentru rearanjarea intersecției, mai trebuie doar puse semnele de circulație”, a declarat primarul Nicolae Robu. Pe sub pasajul Jiul se va putea trece și pe durata șantierului, dar doar pe o singură bandă.

Situația va fi diferită la pasajul Popa Șapcă, unde se lucrează deja la conexiunea provizorie, care va lega Calea Aradului și partea de est a orașului. În zona străzii Popa Șapcă, traficul va fi complet oprit, astfel că se va amenaja un sens giratoriu în dreptul Galeriei 1.

Conducerea primăriei susține că și-a propus ca pe aceste șantiere să se lucreze cât mai mult în perioada de vară, când sunt prognozate vacanțele și concediile. În același timp, timișorenii sunt avertizați că vor fi perturbări serioase în trafic, pentru că e vorba de lucrări mari și grele, de care toți locuitorii vor beneficia la final, dar, înainte să fie mai bine, va fi mult mai rău.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns