Pasageri blocați pe aeroportul din Timișoara

Din câte se pare, ninsoarea care s-a așternut, în acest sfârșit de săptămână, peste Banat nu i-a luat prin surprindere pe angajații Aeroportului Internațional ”Traian Vuia” din Timișoara. Nici un zbor, potrivit reprezentanților aeroportului, nu a avut întârziere, avioanele decolând și aterizând la Timișoara în condiții de siguranță.

În schimb, din pricina vremii nefavorabile, au fost înregistrate întârzieri la zborurile cu plecare/sosire din/în Marea Britanie, Germania sau Olanda spre țara noastră. Din această cauză, sute de pasageri au rămas blocați în aroport, cursele unora dintre ei fiind chiar anulate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituției, Nicoleta Trifan, în cursul zilei de duminică, 10 decembrie, mai multe zboruri au fost afectate de condițiile meteo nefavorabile produse în toată Europa, în special în Marea Britanie, Germania și Olanda. Mai multe aeroporturi au fost închise, iar pasagerii au fost redirecționați spre alte zboruri, îndată ce vremea a permis reluarea traficului aerian.

Până în prezent au fost anulate mai multe zboruri: cursa W3526 Eindhoven-Timișoara, cursa LH1662 Munchen-Timișoara și retur (LH1663), cursele W63501/W63502 Timișoara – Londra Luton și retur, cursele FR291/292 Timișoara – Londra Stansted și retur, ultima fiind anulată din motive tehnice.

De asemenea, cursa Dusseldorf Weeze – Timișoara a înregistrat o întârziere de aproape cinci ore, tot din cauza vremii nefavorabile la aeroportul de decolare, iar zborurile spre Otopeni și Frankfurt Hahn au înregistrat întârzieri de aproximativ trei-patru ore.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.