Pârtie pentru săniuș în vestul ţării. Să vină zăpada!

partie sanius siria

Cu o investiție minimă în curățarea terenului, administrația locală le-a pregătit copiilor o surpriză.

Deși afară e încă destul de cald, în trei săptămâni vom intra în iarna calendaristică. Iar când spui iarnă, spui zăpadă. Și când spui zăpadă, nu poți să nu te gândești la săniuș.

Și când s-a gândit la săniuș, Valentin Bot, primarul comunei Șiria, și-a propus să amenajeze o pârtie pentru toți cei care vor să se relaxeze sau să se distreze alunecând cu sania.

CITEŞTE ŞI: Video cu momentul în care Diana se prăbușește pe scena Casei de Cultură din Sebiș. Dansatoarea a murit la spital

A găsit și terenul „chiar pe dealul din fața comunei, către Pietrele albastre”, o suprafață lată de aproximativ 40-50 de metri și lungă până în 400 de metri.

CITEŞTE ŞI: Satul timişean care se trezește doar de sărbători

„Este un teren al comunei pe care l-am curățat de boscheții care erau pe el. M-am gândit de mult la amenajarea unei pârtii care să fie pe zona de nord a unui versant, astfel încât să bată cât mai puțin soare pe el și să fie cât mai multă umbră, să fie cât mai rece iar zăpada să țină cât mai mult.

Se poate urca la pârtie atât pe la Carrefour, cât și de la Căminul Cultural-Pietrele albastre către Cetate, pe drumul care nu e asfaltat. Sau chiar pe drumul asfaltat care duce către Cetate și exact pe dealul pe care îl întâlnești pe partea stângă e pârtia” – a detaliat pentru Jurnal arădean/ Aradon, primarul Valentin Bot.

Locul fiind pregătit, nu mai rămâne decât să… vină zăpada. Edilul comunei Șiria promite că Primăria se va îngriji de întreținerea pârtiei și ne asigură că administrația are multe planuri pentru acest loc. „Avem și alte gânduri frumoase, avem multe vise, dar sunt vise care se pot realiza. Acesta e doar un pas mic, dar destul de important” -conchide Valentin Bot, scrie aradon.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *