Parcul Civic va fi reabilitat în șase luni

Parcul Civic

Direcția de mediu din cadrul Primăriei Timișoara ne informează că licitația pentru reabilitarea Parcului Civic se află în faza finală, la ora actuală fiind parcursă perioada de depunere a contestațiilor.

„Sperăm să nu fie contestații și să putem încheia contractul pentru executarea acestor lucrări. Se mai află încă o licitație în derulare pentru acest proiect, și anume dirigenția de șantier, pentru care se vor deschide ofertele în 12 februarie. Suprafața de amenajat este destul de întinsă, 67.676 de metri pătrați, cu alei și platforme pe 21.866 de metri pătrați, 82 de stâlpi de iluminat, patru pergole, 122 de bănci, o fântână decorativă și două rastele de biciclete. Valoarea estimată a fost de 6,5 milioane de lei fără TVA. Vom vedea, la încheierea licitației, care va fi valoarea de adjudecare. Execuția acestei lucrări se va face într-un timp scurt – șase luni este timpul prevăzut în caietul de sarcini – și, evident, firma care va câștiga va trebui să respecte această exigență. Iată, după parcurile Justiției, Pădurice, Alpinet, Central (care este într-o fază avansată), vine rândul Parcului Civic. În aprilie sperăm să putem inaugura Parcul Central și va fi foarte frumos, o să vedeți. Deci, acordăm o atenție specială parcurilor Timișoarei și, așa cum am mai spus, vrem să extindem zestrea de spațiu verde și vom trece la exproprieri, dar stăm pe loc deocamdată, pentru că nu avem buget”, a explicat Nicolae Robu, primarul Timișoarei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Parcul Civic va fi reabilitat în șase luni

  1. Ce glume,a la Robu ! Intr-adevar ,Parcul Central,se afla intr-o faza terminala…de degradare ! Natura lucreaza ! Cand iarba va inverzi, se vor inverzi si banii negri ingropati in „modernizarea”Parcului Central” !

  2. Da….parcuri in curand fara copaci dupa taierea de doua ori pe ani a ce a mai ramas din ei….banci pentru ,,rahatul,, de ciori….parcul Justitiei este langa primarie, nu simte ,,putoarea de ciori edilul ??…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *