Parada iepuraşilor în centrul Timişoarei – (Foto/Video)

parada 3

Zeci de copii au participat, sâmbătă, la Parada iepuraşilor care a avut loc în centrul Timişoarei. Condusă de echipa Hazliţilor şi de „Primăvara”, parada a fost compusă din majoretele din cadrul Clubului Sportiv „Victoria” Nădlac, copii de la Montessori, elevi ai Şcolii generale nr. 7, echipa de fotbal a Şcolii sportive nr. 1, gimnastele din cadrul CSS 1 şi micii fotbalişti de la LPS Banatul.
parada1 2
Copiii au făcut un tur în zona centrală a oraşului, pe acorduri de fanfară şi însoţi de jandarmi. Sute de obiective ale aparatelor de fotografiat ori telefoane mobile au fost aţintite pe micile vedete ale zilei.
parada2 2
La final, în Piaţa Libertăţii, unii dintre copii participanţi au oferit un spectacol, toţi cei prezenţi având, de asemenea, posibilitatea de dansa alături de membrii paradei.
parada4 2
Manifestarea face parte din cadrul programului Târgului de Paşti organizat în centrul Timişoarei, care oferă, totodată, şi alte atracţii.

Meșteșugari moldoveni la Târgul de Paști

În premierã la Târgul de Paști din Timișoara vor fi prezenți, în perioada Floriilor, meșteșugari din Moldova, membri ai Asociaţiei „ART – Meşteşugurile Prutului”.
targ 2
Vor expune și vor organiza ateliere de lucru Celica-Iuliana Nistor din Suceava și Elena Todașcă din Poiana Stampei (județul Suceava), ambele cu ouă încondeiate, Valentina Acasandrei din Iași – icoane pe lemn, sticlă și ouă pictate cu motive religioase, Sonia Apalaghiei din satul Hulub (județul Botoșani) – cioplitor în lemn (troițe și alte obiecte pascale), Silvia Cozmîncă – împletituri prin tehnica nodurilor (suporturi pentru ouă încondeiate lucrate din fibre vegetale).

Targul de Paşti Timişoara

Dans al copiilor, alături de membrii Paradei iepuraşilor

Publicată de Renaşterea bănăţeană pe 31 Martie 2018


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns