L-au votat din plin pe… Titu Bojin

Titu Bojin a fost singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al UNPR Timiş şi a obţinut unanimitate de voturi.

Toţi cei 371 de delegaţi l-au ales pe fostul şef al Consiliului Judeţean Timiş să conducă şi pe mai departe filiala, obiectivele fiind atât de îndrăzneţe încât numai printr-o minune ar putea fi realizate.

Concret, UNPR Timiş îşi propune să deţină 12.000 de membri, iar la viitoarele alegeri locale şi parlamentare să obţină un scor format din două cifre.

Este un prag extrem de ridicat, în condiţiile în care UNPR Timiş nici măcar nu are organizaţii în toate localităţile judeţului, partidul rezumndu-se, în bună măsură, la un singur nume: Titu Bojin.

De aceea, nu trebuie să surprindă deloc rezultatul alegerilor, acesta fiind o consecinţă firească a realităţii din partid.

Bojin, fost vechi lider pesedist, nu şi-a pierdut abilitatea politică, transmiţând un mesaj prin care a evitat componenta ideologică:

„Noi trebuie să facem ce este bine pentru oamenii judeţului. Susţinem alianţa PSD-ALDE de la CJT, dar suntem alături şi de consilierii PNL ai domnului Nicolae Robu, atunci când aduc proiecte în folosul cetăţenilor”.

2 Comments
ISTRATIE DUMITRU 02/04/2018
FACEM BINE PT. JUD. TIMIS. Da, jud. Timis are de 4 ani cel mai mare impozit pe venitul din CRESTEREA ALBINELOR si cel mai mic IMPOZIT pe venitul din CULTURA CEREALELOR! Cine este promotorul, cu cine s - a consultat unpr-,, judetean" numai DUMNEZEU stie. Exista o legatura? Da, marele fermier care spune, "arunc laptele la porci" se afla in coada de topor a realizarilor si taxelor din vestul extrem al judetului. Daca se mai creeaza si un post secund de pr. mult dorit si ravnit al Camerelor Agricole Timisene avem unt si miere pe paine.
Danut 01/04/2018
Relicve comuniste un partid depășit Matei un gunoi