„Palmares” impresionant pentru un tânăr de 21 de ani: 18 infracțiuni în 6 luni

sofer infractiuni

Are doar 21 de ani și e bănuit de 18 infracțiuni. Este vorba despre un tânăr fără permis, prins de polițiști la volanul unei mașini neînmatriculate. În momentul în care a fost prins, tânărul era deja plasat sub control judiciar.

CITEȘTE ȘI: Copil lovit pe trecerea de pietoni, în Timișoara

Poliţiştii au probat împotriva tânărului 18 infracţiuni în ultimele șase luni ale anului, respectiv: infracţiuni de furt de carburant (alimentarea autovehicului fără să plătească valoarea carburantului) de la mai multe staţii de alimentare de pe raza municipiului Timişoara şi a comunei Ghiroda, infracţiuni de conducere a unei mașini fără a deţine permis de conducere, infracţiuni de conducere a unei mașini cu număr fals şi una de conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

„În cauză, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns