Au înnebunit salcâmii! Robu, părăsit de cel mai abil apropiat al său

Transfer de senzaţie în administraţia timişeană: Radu Ţoancă pleacă de la condcuerea SCM Timişoara, club sportiv al Primăriei Timişoara, urmând a activa la Dumbrăviţa, în cadrul structurii sportive a primăriei locale.

CITEȘTE ȘI: „Palmares” impresionant pentru un tânăr de 21 de ani: 18 infracțiuni în 6 luni

„Aşa este, mi-am depus cererea de transfer de la Timişoara la clubul sportiv din Dumbrăviţa începând cu 15 octombrie. Voi activa, însă, doar pentru câteva luni, pentru că, aşa cum am mai anunţat, doresc să candidez pentru un post de consilier local la Timişoara, pe listele PSD. Sunt membru PSD şi coordonez activitatea din Calea Lipovei. La Dumbrăviţa merg pentru că vreau să ajut, aşa cum am sprijinit şi alte cluburi din comunele periurbane, Ghiroda, Moşniţa Nouă şi altele. Cu domnul primar Nicolae Robu o să discut luni şi o să îi explic situaţia. Eu am vrut să plec încă de acum câteva luni, dar a fost o problemă cu secţia de baschet”, a declarat Radu Ţoancă.

Prin aceasă plecare, Nicolae Robu este văduvit de cel mai abil apropiat al său, Ţoancă fiind renumit pentru modul în care reuşea să gestioneze combinaţii aproape imposibile.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns