Pădurarul împușcat în cap la o partidă de vânătoare de lângă Remetea s-a stins din viață. Cel care a tras a fost reținut

Pădurarul din Bihor care a ajuns în stare gravă la spital, vineri, după ce a fost împuşcat în cap accidental de partenerul de braconaj, a murit, în ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viaţa. Cel care a apăsat, accidental,  pe trăgaci, a fost reținut pentru ucidere din culpă.

CITEȘTE ȘI: Trei localități din județul Timiș au rata de infectare cu coronavirus mai mare de 5 la mia de locuitori. Care este situația în Timișoara și comunele limitrofe

Încă de la început medicii au fost extrem de rezervați în privința șanselor de a-i salva viață . Chiar dacă, atunci când elicopterul SMURD a ajuns la față locului, acesta mai era în viațărana era extrem de gravă. Transportat la spital, el a fost operat de urgență. Medicii nu au putut însă  extrage glonțul, tocmai pentru  se temeau  manevră, extrem de delicată, ar putea -i pună capăt zilelor.

Bărbatul a rămas în continuare în comă, la Secţia de terapie intensivă, unde s-a stins din viață. În vârstă de 46 de ani, el  a fost pădurar la Ocolul privat Codrii Beiuşului şi era tată a trei copii. Moartea lui schimbă și încadrarea juridică a faptelor, din vătămare corporală din culpă în ucidere din culpă.

Cumplitul accident de vânătoare s-a produs, vineri, la prânz, într-o pădure dintre localităţile Remetea şi Meziad, din județul Bihor, unde victima  se află împreună cu un consătean la o vânătoare ilegală la mistreţi. În timpul vânătorii, în circumstanţe deocamdată neclare, a fost împușcat în cap  de partenerul de vânătoare, care a sunat apoi  la 112, cerând ajutor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns