Florin Cîțu: Alegeți o zi și mergeți să vă vaccinați. Chiar și în acest weekend, după ce stați la o terasă, „pe chill”, relaxați, la cafea

Florin Cîțu este noul președinte al Senatului

Premierul Florin Cîțu anunță că „cinci persoane pe minut” s-au vaccinat în ultima zi împotriva Covid-19 la maratonul organizat în acest sens în Capitală. El îndeamnă, într-o postare pe Facebook, ca toți cei interesați să consulte harta Maratoanelor Vaccinării din țară și să meargă să se imunizeze, pentru că „doar dacă ne vaccinăm revenim la normalitate”, conform HotNews.ro.

„7 165 de persoane s-au vaccinat la Maratonul Vaccinării din Capitală, în ultimele 24 de ore. Adică 5 persoane vaccinate pe minut! O veste foarte bună!”, a scris Florin Cîțu, sâmbătă, pe pagina sa Facebook.

Premierul a postat și „harta tuturor Maratoanelor Vaccinării din țară, în perioada următoare”. „La fel, puteți merge și la centrele drive-thru. Salvați fotografia în telefon, să vă fie la îndemână, vă alegeți o zi și mergeți să vă vaccinați. Chiar și în acest weekend, după ce stați la o terasă, „pe chill”, relaxați, la cafea. Sau după ce mergeți în parc”, a arătat el.

„Doar dacă ne vaccinăm revenim la normalitate! România, hai că se poate!”, a îndemnat el în finalul postării.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns