Osul nu mai e, dar ţărăniştii încă se luptă pentru el

Aurelian Pavelescu

Foto: paginadepolitica.ro

PNŢCD a dispărut de facto de pe scena politică încă din anul 2000, de când nu a mai intrat în parlament. De atunci, vreme îndelungată, ţărăniştii nu au reuşit să închege un nucleu stabil care să mai trezească încrederea electoratului, ci s-au limitat la lupte interne care păreau că nu se mai încheie.

Totul se învârtea în jurul întrebării „Al cui e partidul?”, mai multe grupări revendicând paternitatea defunctei formaţiuni istorice. Aşa se face că de PNŢCD s-a vorbit doar în două ipostaze: când se punea întrebarea menţionată anterior ori când se făcea referire la faptul că Timişoara era condusă de un primar ţărănist, Gheorghe Ciuhandu.

După 2012, de când Ciuhandu a părăsit viaţa publică, nu s-a mai auzit nimic de PNŢCD, nici măcar de competiţia internă, care, oricum, nu mai avea nici o miză.

Iată că, după trei ani de adormire, s-a trezit Aurelian Pavelescu (foto – cică ar fi preşedintele PNŢCD, însă doar el ştie) să facă un tur prin Timişoara, în care să anunţe că partidul a înviat din morţi şi e pus pe fapte mari! Cum? Aici e tot hazul: răspunzând la întrebarea „Al cui e partidul?”. Pe scurt, nu mai este nici un os de ros în PNŢCD, dar ţărăniştii încă se mai luptă pentru el!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *