Oroare pentru o mamă româncă, în Italia. A cerut trupul bebeluşului mort, dar a primit un picior amputat

morga 2

În urmă cu un an an, pe 20 februarie 2018, drama unor părinţi români din Italia, trecuţi prin şocul pierderii unui copil, a fost dublată de o întâmplare aproape la limita incredibilului.

Familia de români, stabilită la Monterchi, în regiunea Umbria, a fost lovită anul trecut de o nenorocire, când copilul lor s-a născut mort.

Când au cerut de la morgă trupul neînsufleţit al pruncului decedat, pentru a-l înmormânta, au primit, în schimb, un picior amputat. Asta, în timp ce corpul bebeluşului a fost pus în sicriul bărbatului de la care provenea piciorul amputat!

Gafa incredibilă a fost făcută de spitalul „Alto Tevere”, din Citta di Castello.

„Ne pare rău pentru eroarea făcută”, a fost singurul mesaj primit de la spital.

Povestea incredibilă a început în februarie 2018, când cei doi părinţi români au primit permisiunea de a-şi îngropa copilul născut mort la sfârşitul anului 2016.

Bebeluşul mort, pus într-un coșciug alături de cel căruia îi fusese amputat piciorul

Corpul micuțului fusese dus la morgă pentru necropsie, ca să se vadă de ce a murit înainte de naștere. Cei de la morga spitalului au deschis frigiderul în care trebuia să se găsească trupul micuțului născut mort, dar au găsit un picior al unui anume F.S., un bărbat care a murit după ce i-a fost amputat membrul inferior.

Familia a primit o scrisoare prin care a fost anunțată că nu se mai găsește corpul copilului lor decedat, ci un picior amputat.

Peste două zile au primit o nouă scrisoare în care au fost informați că micuțul a fost pus într-un coșciug în care odihnea cel căruia îi fusese amputat piciorul.

Iar micuțul fusese deja îngropat împreună cu acel om, scrie rotalianul.com. A fost nevoie de exhumarea acestuia pentru a fi luat trupul copilului.

Românii au declanşat un proces pentru a se stabili exact cum a fost posibil acest schimb macabru, conform observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns