Mesajul sfâșietor al studentei care s-a legat la ochi și s-a aruncat de la etajul 3: Toată viața mea a fost numai un coșmar

O tânără de 22 de ani de la Facultatea de Biologie a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi riscă să rămână paralizată după ce s-a aruncat de la etajul III al unui cămin studenţesc, în tentativa de a se sinucide. Fata a lăsat şi un bilet de adio.

Tânăra este studentă în primul an de master şi era cazată în Căminul C 6 al Universităţiii „Alexandru Ioan Cuza”. În seara zilei de 1 martie, fata s-a aruncat de la etajul III al căminului, în urma impactului suferind traumatisme grave la coloană şi un picior.

Potrivit „Ziarului de Iaşi”, în seara de 1 martie, fata s-a întors în camera sa de cămin, în care se afla singură în acel moment. Cu un bilet de adio în geantă, tânăra a mers în baia de la etajul IV pentru a se arunca, însă acolo erau mai multe tinere aşa că studenta a renunţat şi a mers la etajul inferior.

În biletul de adio ajuns la reprezentanţiii universităţii, potrivit sursei citate, tânăra ar fi mulţumit mai multor persoane apropiate, printre care rude şi iubitului ei, dar ar fi menţionat şi că sunt„oameni pentru care nu am niciun respect şi îi urăsc“.

„Să mă plângă şi alţii cât am plâns eu, toată viaţa mea a fost numai coşmar, numai durere“, ar mai fi scris fata, scrie antena3.ro.


Contactează autorul la: [email protected]

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns