Ordin de protecție pentru martorul-cheie în dosarul crimei din pădure

S-a prezentat cu mâna ruptă la medicul legist și și-a acuzat iubitul de violență! A fost mai tot timpul în preajma acestuia, suspectul neoficial în cazul omorului care a șocat Reșița! Acum e protejată prin ordin judecătoresc!

Raluca Pâvu s-a prezentat la mijlocul lunii martie la medicul legist, cu mâna ruptă, susținând că a fost victima unei agresiuni fizice. L-a indicat drept făptaș pe iubitul său, Călin Blidariu.

CITEȘTE ȘI: Tarom i-a oferit timișeanului Mihai Șora un abonament viager după sesizarea făcută de filosof

Tânara a ajuns imediat la procuror, fiind deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe. A urmat o solicitare pentru emiterea unui ordin de protecție, prin care bărbatul să nu aibă voie să se mai apropie sau să ia legătura în vreun fel cu ea.

Trei zile mai târziu, Raluca Pârvu a spus instanței de judecată că renunță la emiterea ordinului de protecție. Moartea violentă a Anei Suru, tânăra găsită fără suflare pe un drum forestier, în pădurea de la Secu, a readus-o însă pe Raluca Pârvu în fața magistraților de la Judecătoria Reșița. Pentru un alt ordin de protecție!

CITEȘTE ȘI: Angajații unei instituții publice din Timișoara primesc sporuri salariale pe ochi frumoși

Raluca a fost mai mereu în preajma iubitului ei, Călin Blidariu, în zilele în care sora acestuia, Anamaria, a plecat de acasă și a fost găsită patru zile mai târziu ucisă în pădure. În acest interval, Călin și Raluca au căutat-o pe Ana prin împrejurimi.

Acum, tânăra joacă rolul de martor-cheie.

Amintindu-și de împrejurările în care a ajuns cu mâna ruptă la legist și pe fondul suspiciunilor legate în cazul crimei de la Secu, Raluca Pârvu a solicitat prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa ordin de protecție. Și l-a obținut.

„Dispune ca numitul Blidariu Călin Ioan să nu se apropie la o distanţă mai mică de 50 de metri de victima Pârvu Raluca, de locuinţa actuala a acesteia, situată în Bocşa, sau orice alt loc în care va locui victima, precum şi de locul de muncă al acesteia, pe o perioada de 6 luni”, se arată în minuta instanței, scrie expressdebanat.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns