Optimism debordant în PNL Timiș

Cosmin Buboi 2

Finalizarea listelor de candidați în PNL Timiș a generat o adevărată emulație în organizație. Activul de partid pare pregătit de intrarea în campania electorală, mai cu seamă pentru că au fost risipite și ultimele incertitudini în privința candidaților.

Cosmin Buboi, vicepreședinte PNL Timiș, este extrem de optimist: ”Atmosfera este una dătătoare de speranțe. Acum, totul este cât se poate de clar, știm care sunt candidații, știm cu cine mergem în luptă și sunt convins că vom câștiga președinția Consiliului Județean Timiș. Avem mesaje bine țintite, care vor crea o mobilizare fără precedent. De asemenea, Alin Popoviciu, candidatul nostru, este foarte apreciat pentru realizările sale, pentru că oamenii nu uită câte a făcut el pentru acest județ. Vor fi multe surprize în perioada următoare, plăcute, zic eu. Important este că s-a definitivat o echipă, una câștigătoare”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Optimism debordant în PNL Timiș

  1. O, da, de aia plang mai toti penelistii in servetele! De la optimismul debordant! Ramai ba la camioanele tale ca ne faci de ras cu declaratiile astea de kko!

  2. date ma dracu de MINCINOS NOTORIU!
    ai invatat de la shefu tau POPOVICIU ! Marsh la Sacalaz acolo la tine! acolo e locu tau langa penalul alalalt de traseist Todashca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *