Timişoreni, vă vine să credeţi?

Mulţi timişoreni s-au plâns că administraţia locală pune accent mult prea mult doar pe zona centrală a oraşului, periferia fiind complet uitată. Sunt zone în oraş care arată impecabil prin prisma bănăţenilor gospodari. Cu toate acestea, este uneori nevoie şi de poliţia locală pentru a ţine în frâu fenomene care îi depăşesc pe simplii cetăţeni.

Bunăoară, pe Strada Câmpului din Timişoara, una dintre cele mai frumoase străzi din oraş, cu case îngrijite şi grădini pline cu flori, în staţia Expresului 8 „creşte” pe zi ce trece o groapă de gunoi.

„Vin cu microbuze şi aruncă aici gunoiul, apoi pleacă. Stă aici o familie cu şase copii, oameni curaţi, gospodari. Toată ziua strâng gunoaiele duse de vânt în faţa casei lor. Nu e normal, nu e uman să trăim aşa”, spune o femeie a cărei casă se află vizavi de groapa de gunoi formată în zonă.

gunoi Timisoara

Angajaţii Retim-ului vor trece prin zonă, pentru a strânge deşeurile în cadrul acţiunii „Curăţenia de primăvară”, doar în 21 aprilie, până atunci riscând ca gunoiul să acopere şi carosabilul.

Sperăm că, înaintea celor de la Retim, strada cu pricina va fi vizitată de poliţiştii locali, care, în urma acţiunii lor, ne vor informa printr-un comunicat de presă că persoanele care aruncă gunoiul în acel loc au fost identificate şi amendate!

Locatarii spun că deşeurile sunt în zonă de cel puţin trei săptămâni.

2 Comments
Franklin 31/03/2016
Defapt gunoaie is cam tot timpul acolo :))
Ion Bumbu 31/03/2016
Daca strada Campului este una dintre cele mai frumoase strazi din Timisoara, atunci eu sunt rabinul din Buhusi. Si chestia cu "gradini pline cu flori" o fi valabila vara, acum nu prea infloreste nimic. Doamna jurnalista Anca Toma iar a sarit peste cal....