Opt echipe mobile de vaccinare, pregătite să înceapă imunizarea la domiciliu pentru timișorenii care nu se pot deplasa

Opt echipe mobile de vaccinare, pregătite să înceapă imunizarea la domiciliu pentru timișorenii care nu se pot deplasa

De marţi, 16 martie, funcționează la Timișoara 8 echipe mobile pentru vaccinarea la domiciliu a persoanelor care nu se pot deplasa, precum și a aparținătorilor acestora care locuiesc la aceeași adresă. În parteneriat cu Automobile Bavaria Timișoara, fiecare echipă a fost dotată cu un autoturism BMW pentru deplasarea la domiciliul celor imobilizați.

Persoanele vârstnice care nu se pot deplasa sau/și sunt imobilizate la pat, precum și aparținătorii împreună cu care locuiesc și care doresc să beneficieze de acest serviciu, pot suna la call-centerul Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara: 0356 406 517.

Programul de vaccinare la domiciliu, destinat persoanelor vârstnice și imobilizate la pat din cauza diferitelor afecțiuni, este derulat de Primăria Timișoara împreună cu Direcția de Sănătate Publică Timiș, este coordonat de celula interinstituțională creată special pentru vaccinare și este realizat în parteneriat logistic cu Automobile Bavaria Timișoara.

Fiecare echipă de vaccinare este formată din patru persoane: un șofer (de la STPT), un medic și doi asistenți. Persoanele care vor beneficia de acest serviciu vor fi anunțate în prealabil de vizita acestor echipe.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

4 Comments
pion 18 martie 2021
Se incepe iar sa -intzepe  cu efecte, non defecte ?
ghita 16 martie 2021
Domnul din imagine este cumva soferul de la STPT?
ghita 16 martie 2021
pentru cine e pregatita masina cu care se deplaseaza la babe si bosorogi uitati de D-zeu pe pamant?doreste careva sa o cumpere mai IEFTIN?
Tudor 16 martie 2021
Pe ce arunca bani primaria