Alin Nica vrea să facă un spital modular ATI: „Vor exista cârcotași care să spună că ne trebuie una sau alta. Eu zic să punem banii, să găsim locația și detaliile se rezolvă din mers”

Președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, absent de la serviciu în jumătate din timp

Criza de locuri la Anestezie-Terapie Intensivă este din ce în ce mai pregnantă și în cel mai vestic judeţ al ţării. Președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, vine cu o inițiativă în acest sens, care necesită colaborarea cu Primăria Timișoara.

„S-a vorbit mult despre paturile ocupate de la ATI cu bolnavi Covid-19, dar nimeni nu își asumă o inițiativă concretă de suplimentare a lor. Știți cât costă un spital modular ATI cu 18 paturi? În jur de două milioane de euro. Dacă CJ Timiș împreună cu Primăria Timișoara și cu câteva firme mari ne-am da mâna, am putea construi un asemenea spital în trei-patru luni.

Cele două unități administrativ-teritoriale pun jumătate de million de euro, un teren găsim, fie în proprietatea Primăriei, fie la CJ Timiș, și sunt convins că dacă vorbim cu oamenii de afaceri va exista înțelegere pentru un asemenea proiect pe care să îl realizăm rapid. Cu siguranță vor exista cârcotași care să spună că ne trebuie linie de gardă, că ne trebuie una sau alta. Eu zic să punem banii, să găsim locația și detaliile se rezolvă din mers”, a propus Alin Nica.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Alin Nica vrea să facă un spital modular ATI: „Vor exista cârcotași care să spună că ne trebuie una sau alta. Eu zic să punem banii, să găsim locația și detaliile se rezolvă din mers”

  1. Locatia Spital Municipal abandonat  de 25 de ani  nu este acceptabila , pentru domnia voastra   ,sau teren de linga fost aerodrom Cioca ?Prea aproape de Dudesti Noi sau aveti resentimente ,fata de timisoreni sau timiseni ? Spuneti ca sunteti timisorean dupa maternitate, dar crescut putin pe la ARAD?   De ce nu se insista  pe dezvoltarea unui Spital Interregional modern  european cu  Serbia , si Ungaria cu sau fara fonduri U E. ??? S-ar putea finaliza cu donatii din partea celor interesati  !

  2. La fel ca Robu… populist, mincinos si incompetent!
    Vrea sa inceapa ceva si „se rezolva pe parcurs”. Deci fara proiect facut si aprobat, fara autorizatii si apoi se abandoneaza or dureaza foarte multi ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *