Oltenii, în avantaj >> SCM Timişoara – SCMU Craiova 78-90

SCM Timişoara a pierdut cel de-al treilea duel al seriei cu SCMU Craiova din sferturile de finală ale Ligii Naţionale de baschet masculin şi are nevoie de victorie vineri pentru a rămâne în cărţile calificării.

În această seară, la sala „Constantin Jude”, oltenii s-au impus cu scorul de 90-78 (22-24, 24-21, 20-18, 24-16), la capătul unui meci strâns, în care echilibrul s-a rupt preţ de câteva minute în sfertul al treilea, când oaspeţii s-au distanţat la şapte lungimi, „leii” bănăţeni revenind pe tabelă şi ţinând aproape până în a doua jumătate a ultimei perioade de joc, care a aparţinut jucătorilor echipaţi în alb-albastru.

Mai activi şi mai precişi din spatele semicercului şi de la linia de „libere”, craiovenii au preluat conducerea la general, scor 2-1, avându-i în „mână” pe Porter Troupe (22p), Morris Curry (22p) şi Goran Gajovici (20p).

Marcatorii grupării SCM Timişoara în partida de aseară au fost Nikola Pesakovici (16p), Dragoş Diculescu (16p), Brandon Randolph (11p), Sherwood Brown (9p), Vladan Vukosavljevici (9p), Milos Komatina (8p), Marko Stojadinovici (6p) şi Alexandru Coconea (3p).

A patra întâlnire dintre cele două formaţii va avea loc vineri, cu începere de la ora 18 (Digi Sport), tot la sala „Constantin Jude”. Dacă înving, timişorenii vor trimite seria cu SCMU Craiova în „decisiv”, care se va disputa în Bănie.

În altă ordine de idei, sub comanda antrenorului Cristian Bota nu se mai află Octavian Popa-Calotă. Aflat la cel de-al treilea sezon în alb-violet, căpitanul „leilor” şi-a reziliat contractul cu SCM Timişoara şi s-a întors acasă, la Sibiu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.