Olesia Ștefan, manechin: “Atunci când îți place un lucru și îl faci din plăcere nu e considerat un job”

Cum ai descoperit lumea modelingului? De mică probam hainele surorii mele și defilam prin casă, în fața oglinzii și îmi doream sa fiu model, dar eu provin dintr-un oraș mic și eram conștientă că nu aș putea sa îmi îndeplinesc visul.  Mai târziu, când m-am mutat în Timișoara fiind studentă și având nevoie de bani am mers ca hostess la diferite evenimente și de aici pasiunea mea s a reaprins.

Cine te-a ajutat în drumul de până acum? Important în drumul meu spre succes a fost dorința mea de a nu rămâne anonima și, bineînțeles, Claudia  Sinatovici. Ea a fost și este în continuare pentru mine un mentor, o prietenă, iar în ultimul timp este ca o mamă pentru mine. Lucram la o televiziune regională, acolo am cunoscut-o și, datorită ei, am reușit să evoluez în lumea modei, să învăț și să înțeleg multe lucruri. Și pot doar să îi mulțumesc pentru șansa aceasta și pentru că a crezut în mine.

Care au fost cele mai importante evenimente din carieră? Momentele importante din carieră au început odată cu participarea la concursurile  de miss. În 2020 am câștigat Miss Popularitate MCS, iar anul aceste am câștigat titlul de Miss  Tradițional  România, unde au participat concurente din toată țara . Tot anul aceste am participat și la un flash mob desfășurat la Iulius Town, a fost o experiența unică și mi -aș dori foarte mult să o repet.

Cum îți place la facultate și cum vei îmbina cele două posibile cariere? Am terminat masterul în mass media și relații publice anul trecut, am început un al doilea master, dar din cauza unor probleme se sănătate a trebuit să renunț. Momentan lucrez ca ospătar și îmi fac timp pentru toate. Cred că atunci când îți place un lucru și îl faci din plăcere nu e considerat un job. Așa că modelingul va face parte din viața mea. indiferent de ceea ce voi face pe lângă.

Ce alte hobby-uri mai ai? Cititul, nu am fost niciodată un copil de 10, nu m-am chinuit cu învățatul nici în liceu, nici la facultate, dar mi-a plăcut mereu sa citesc cărți tip jurnal, de aici și cartea mea preferată:  “ O călătorie spre centrul Pământului “de Jules Vernes.  O altă pasiune ce se îmbina bine cu modelingul este sportul. Nu practic un sport anume, dar îmi place sa merg la sală, iar când am timp dau și câteva ture cu rolele. Călătoriile îmi plac foarte mult, am vizitat câteva țări, Turcia si Egipt  sunt două din destinațiile unde m-aș întoarce cu siguranță. În viitorul apropiat îmi doresc sa ajung în Santorini și Cappadocia.  Dacă tot suntem la partea asta cu destinații turistice aș face și eu o recomandare și anume Clisura Dunării de la Moldova Nouă până la Orșova (Defileul Dunării): aveți ce vedea și se află la doar 160 de kilometri de Timișoara.

Dacă ar fi să prezinți cuiva care nu a mai fost până acum aici orașul Timișoara, unde l-ai duce prima dată? Timișoara a devenit casa mea de șapte ani și sigur nu aș rata nici un loc să îl prezint unei persoane. În primul rând aș începe cu malul Begăi, pentru că știm că Timișoarei i se mai spune  și orașul de pe Bega. Centrul și Piața  Unirii – cele mai bune locuri pentru poze,  dar și pentru viața de noapte, dacă ești petrecăreț.  Bastionul Theresia și Parcul Rozelor sunt alte locuri ce merită vizitate. Pentru cei ce iubesc cultura aș recomanda Opera Română și Filarmonica Banatul sau Teatrul Național,  Teatrul German și Teatrul Maghiar, fiecare dintre cele trei oferind spectacole în limba romana, germană, respectiv maghiară.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns