„Old love” cu Bebe Cotimanis, pe scena Operei

O veche iubire îl readuce în urbea de pe Bega, după multă vreme, pe unul dintre cei mai fascinanți și puternici actori români: Constantin (Bebe) Cotimanis.

El joacă, împreună cu Iulia Dumitru, în spectacolul cu titlul „Old love”, o „comedie romantică în două acte, cu note de dramă reflexivă, o poveste cu final fericit, ca la Hollywood, într-un decor auster, alcătuit din câteva obiecte de mobilier alb, ce contribuie la nota specială, minimalistă, a piesei”.

CITEȘTE ȘI: Cutremur în Camera Deputaților, cu Marilen Pirtea la prezidiu. Opoziția a încercat să îl dea jos pe Liviu Dragnea!

Prima reprezentație la Timișoara a spectacolului „Old love”, de Norm Foster, în adaptarea lui Peter Bokor și regia lui Daniel Bucur, va avea loc luni, 10 decembrie, de la ora 19, pe scena Operei Naționale Române.

O „iubire veche” din zilele noastre îi leagă timp de aproape trei decenii pe măruntul funcționar Bud Mitchell și pe soția patronului său, Molly Graham, cu întâlniri sporadice și discuții presărate cu umor, repede uitate de ea, dar constituind pietre ale unei construcții afective solide pentru el.

CITEȘTE ȘI: Timișoreanca Alina Vidican e la pământ, totul se prăbuşeste în jurul ei! După despărţirea de Borcea, afacerile din SUA ale blondei au ajuns în ruină!

Însă pasul decisiv nu este făcut până când cei doi nu sunt singuri, liberi de obligațiile de familie, ea văduvă, el divorțat.

Biletele pentru premiera timișoreană a spectacolului costă, în funcție de loc, între 60 și 90 de lei și se găsesc la agenția Operei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns