Drumarii din vest au mașini noi pentru deszăpezit

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a recepționat 103 autobasculante Ford cu lamă și răspanditor.

CITEȘTE ȘI: Cutremur în Camera Deputaților, cu Marilen Pirtea la prezidiu. Opoziția a încercat să îl dea jos pe Liviu Dragnea!

Mașinile vor intra în dotarea Direcțiilor Regionale de Drumuri și Poduri din București, Constanța, Craiova, Brașov, Iași, Timișoara și Cluj și vor întări capacitatea acestora de a desfășura în regie proprie inclusiv acțiuni de deszăpezire pe autostrăzile și drumurile naționale din România.

CITEȘTE ȘI: Accident mortal în vestul țării

Noile autobasculante au o configurație a tracțiunii tip 6X4, sunt dotate cu lamă pentru îndepărtarea zăpezii și răspânditor pentru materiale antiderapante și vor fi folosite și pentru alte activităti specifice CNAIR S.A, ca de exemplu transportul agregatelor destinate stațiilor de asfalt și al asfaltului produs de acestea.

CITEȘTE ȘI: Primul semnal care ar putea anunța intrarea într-o nouă criză imobiliară

Valoarea contractului pentru cele 103 utilaje este de aproximativ 9.800.000 de euro fără TVA și include un pachet de servicii asociat care urmează să se deruleze pe parcursul următorilor doi ani.

Primele autobasculante Ford 3542D, achiziționate de CNAIR și destinate pentru acțiunile de deszăpezire pe autostrăzile și drumurile naționale, au ajuns miercuri în posesia DRDP Timișoara.

În Regionala din vest vor fi repartizate 20 de asemenea vehicule, care vor fi utilizate la deszăpezire și la alte activități specifice.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns