Oficialități timișorene la lopată, alături de elevi

Școala gimnazială nr. 27 este, în această săptămână, centrul de gravitație al cartierului Dâmbovița. Consiliul consultativ de cartier, în colaborare cu reprezentanții școlii și cu finanțare de la Primăria Timișoara organizează, pentru al doilea an la rând, un eveniment care se desfășoară pe parcursul întregi săptămâni.

În cadrul acestuia, elevii vor particpa la cursuri ieșite din tipar, predate de polițiști, medici stomatologi sau pompieri.

Miercuri, la școală vor fi donate cărți și se vor planta pomi, fiind invitate oficialități ale orașului: Eva Andreaș, prefectul județului Timiș, Călin Dobra, președinte CJT, Nicolae Robu, primarul Timișoarei, viceprimarul Dan Diaconu, Petru Daniel Drăguța, șeful Poliției Timișoara, dar și alți reprezentanți ai unor instituții, care vor pune mâna pe lopeți.

La evenimentul ”Plantăm să creștem mari – plantăm o faptă bună” și-a anunțat prezența și Jose Miguel Vinals Arino, consulul onorific al Spaniei la Timișoara.

Astăzi, domnia-sa s-a interesat ce cărți ar putea dona școlii, urmând să aleagă din biblioteca personală volume în română, dar și în spaniolă.

Iată că elevii de la Generală 27 vor avea posibilitatea să se delecteze cu cărți donate și semnate de VIP-urile orașului, iar generațiile viitoare de elevi vor sta la umbra pomilor plantați de oficialități.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Oficialități timișorene la lopată, alături de elevi

Lasă un răspuns