Piloţii de la CS Krepelka Motorsport, gata de start >> În weekend este programată prima etapă a CN de Viteză în Coastă

Încep emoţiile pentru piloţii care participă la ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, întrecere pe patru roţi organizată de Federaţia Română de Automobilism Sportiv.

Oficialii acestui for au anunţat că în 2018 vor fi opt etape, startul urmând să fie dat în acest weekend la Râşnov, în judeţul Braşov.

Vor urma, în ordine, concursurile de la Teliu (19-20 mai), Poiana Braşov (9-10 iunie), Reşiţa (30 iunie – 1 iulie), Sinaia (21-22 iulie), Rânca (1-2 septembrie), Câmpulung Muscel (22-23 septembrie) şi, din nou, Poiana Braşov (13-14 octombrie).

De la clubul timişorean Krepelka Motorsport vor participa şapte piloţi. Pentru titlul de campion naţional se va bate, la clasa N1, Alexandru Krepelka, ocupantul poziţiei a treia în ediţia de anul trecut a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă. Acesta se va afla la volanul unei Honda Civic care în 2017 i-a adus o mult-dorită clasare pe podium.

„Obiectivul meu personal este titlul naţional sau măcar locul al doilea la clasa N1, îmi doresc o clasare mai bună decât cea de anul trecut. Voi merge cu gândul la primul loc. Urmează să îmi stabilesc strategia pentru prima etapă, cea de la Râşnov. Se pare că finanţarea de la autorităţile publice va fi mai mică, aşa că trebuie să mergem pe cheltuieli minime pentru a încheia campionatul cu cât mai mulţi sportivi. În 2018 sper să obţinem două-trei podiumuri pe etapă şi tot atâtea la final în clasamentul general. Eu voi pilota aceeaşi maşină, la fel vor face încă doi piloţi de la CS Krepelka Motorsport, în timp ce la ceilalţi patru vorbim despre maşini noi”, ne-a declarat Alexandru Krepelka.

La etapa de la Râşnov, vineri vor avea loc verificările administrative şi cele tehnice iniţiale, sâmbătă sunt programate recunoşterile şi antrenamentele cronometrate, iar duminică va fi competiţia propriu-zisă, care va include alte trei manşe de recunoaştere şi două de concurs. Vor fi 110 participanţi la toate clasele, iar premierea va fi efectuată duminică seară.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns