Ofertă consistentă de locuri de muncă în Timişoara. Ce caută angajatorii

Angajatorii pregătesc terenul pentru întoarcerea la birou a angajaților

Timişoara este oraşul cu cel mai mare număr de locuri de muncă vacante după Bucureşti, potrivit ofertelor înregistrate pe portalul specializat bestjobs.eu.

Este vorba despre 2.060 de posturi disponibile afişate în prima săptămână a acestui an de angajatorii timişoreni, în timp ce în Bucureşti s-au anunţat 6.067 de oferte de joburi, pe locul al treilea situându-se Cluj-Napoca, având 2.008 poziţii ocupabile.

Un alt mare municipiu vestic, Aradul, se află în topul primelor şapte, cu 835 de locuri vacante, fiind devansat de Braşov, cu 1.476 de joburi vacante, Iaşi, cu 1.436 şi Sibiu, cu 910.

Poziţii în partea superioară a clasamentului naţional mai sunt ocupate de Constanţa (808), Oradea (775), Ploieşti (711) şi Târgu Mureş (758).

Comparativ cu începutul lunii ianuarie a anului trecut, oferta din partea companiilor care sunt în căutare de angajaţi în mai multe oraşe din ţară a crescut pe bestjobs.eu de la 7.650 anunţuri de angajare la aproximativ 11.400.

Cele mai multe anunţuri de angajare sunt pentru candidaţii cu experienţă în domeniu IT, în vânzări şi retail, în domeniul economic şi cel al transporturilor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns