Nouă ani de închisoare pentru un individ care a abuzat sexual şase fete de grădiniţă!

Un individ de 37 de ani, acuzat de molestarea a cel puţin şase fete de grădiniţă, cu vârste între trei şi şase ani, şi-a primit sentinţa finală: nouă ani, o lună şi zece zile de închisoare.

Iniţial, Judecătoria Hunedoara l-a condamnat pe Constantin Drăgan la şase ani şi opt luni pentru mai multe infracţiuni sexuale săvârşite asupra minorilor (viol, corupere sexuală, racolare a minorilor în scopuri sexuale).

Curtea de Apel Alba Iulia a admis apelul declarat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara împotriva primei sentinţe şi a majorat pedeapsa pe care pedofilul va trebui să o execute.

Acelaşi inculpat a fost achitat pentru alte acuzaţii de curupere sexuală care nu au putu fi dovedite.

„Pedepsele principale au fost contopite în pedeapsa cea mai grea de 7 ani închisoare, la care instanţa adaugă un spor obligatoriu de 2 ani , 1 lună şi 10 zile închisoare, reprezentând 1/3 din totalul celorlalte pedepse”, a informat Curtea de Apel Alba Iulia.

Potrivit zhd.ro, Constantin Drăgan a fost arestat în luna mai a anului 2016, la scurt timp după ce a molestat o copilă de trei ani, în scara unui bloc de pe Strada Independenţei din Hunedoara.

„Poliţiştii au mai stabilit că suspectul a acostat în acelaşi loc o minoră în vârstă de şase ani, asupra căreia a comis infracţiunea de viol. În ambele situaţii, agresorul a oferit minorelor sume de bani pentru a nu povesti cele petrecute”, declara Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Potrivit anchetatorilor, hunedoreanul i-ar fi făcut sex oral uneia dintre victime şi s-a masturbat în faţa alteia. Ulterior, Drăgan a fost pus sub învinuire şi pentru alte fapte similare, în care victimele au fost alţi patru copii, scrie zhd.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Nouă ani de închisoare pentru un individ care a abuzat sexual şase fete de grădiniţă!

Lasă un răspuns