Nouă ani de închisoare pentru un individ care a abuzat sexual şase fete de grădiniţă!

viol minora

Un individ de 37 de ani, acuzat de molestarea a cel puţin şase fete de grădiniţă, cu vârste între trei şi şase ani, şi-a primit sentinţa finală: nouă ani, o lună şi zece zile de închisoare.

Iniţial, Judecătoria Hunedoara l-a condamnat pe Constantin Drăgan la şase ani şi opt luni pentru mai multe infracţiuni sexuale săvârşite asupra minorilor (viol, corupere sexuală, racolare a minorilor în scopuri sexuale).

Curtea de Apel Alba Iulia a admis apelul declarat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara împotriva primei sentinţe şi a majorat pedeapsa pe care pedofilul va trebui să o execute.

Acelaşi inculpat a fost achitat pentru alte acuzaţii de curupere sexuală care nu au putu fi dovedite.

„Pedepsele principale au fost contopite în pedeapsa cea mai grea de 7 ani închisoare, la care instanţa adaugă un spor obligatoriu de 2 ani , 1 lună şi 10 zile închisoare, reprezentând 1/3 din totalul celorlalte pedepse”, a informat Curtea de Apel Alba Iulia.

Potrivit zhd.ro, Constantin Drăgan a fost arestat în luna mai a anului 2016, la scurt timp după ce a molestat o copilă de trei ani, în scara unui bloc de pe Strada Independenţei din Hunedoara.

„Poliţiştii au mai stabilit că suspectul a acostat în acelaşi loc o minoră în vârstă de şase ani, asupra căreia a comis infracţiunea de viol. În ambele situaţii, agresorul a oferit minorelor sume de bani pentru a nu povesti cele petrecute”, declara Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Potrivit anchetatorilor, hunedoreanul i-ar fi făcut sex oral uneia dintre victime şi s-a masturbat în faţa alteia. Ulterior, Drăgan a fost pus sub învinuire şi pentru alte fapte similare, în care victimele au fost alţi patru copii, scrie zhd.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Nouă ani de închisoare pentru un individ care a abuzat sexual şase fete de grădiniţă!

Lasă un răspuns