Situație dificilă la Timișoara: oamenii organizează ‘Protestul Păturilor’, din cauza frigului din spitale

Situație dificilă la Timișoara: oamenii organizează 'Protestul Păturilor', din cauza frigului din spitale

Grupul civic ”Liga Vest” organizează o acțiune caritabilă „Căldură din suflet” – Protestul Păturilor, în cadrul căreia se vor strânge pături care vor fi donate către Clinica de Oncologie a Spitalului Municipal Timișoara.

”Grupul civic Liga Vest vă invită la acțiunea caritabilă „Căldură din suflet” – Protestul Păturilor.

Invităm, alături de noi, timișoreni și nu numai, să doneze pături și pilote pentru bolnavii de la Clinica de Oncologie a Spitalului Municipal Timișoara.

Tinând cont de prognoza meteo deloc încurajatoare și de temperaturile scăzute ce se anunță săptămâna viitoare, vom încerca să dăm o mână de ajutor spitalelor și instituțiilor sociale în care oamenii suferă din cauza frigului și a lipsei agentului termic.

CITEȘTE ȘI: 24 ianuarie, Mica Unire. Ce s-a întâmplat în această zi, în 1859

Păturile și pilotele trebuie să fie noi, pe cât posibil ambalate, pentru a respecta normele igienico-sanitare legale în contextul pandemic dar și pentru creșterea siguranței pacienților internați în clinică.

Acțiunea este și un manifest față de modul deficitar și extrem de șovăielnic în care administrația Municipiului Timișoara gestionează problema agentului termic și situația Colterm.

Când administrația eșuează și devine incapabilă în a oferi cetățenilor confort și siguranță, trebuie să ne ajutăm între noi.

Întâlnirea va avea loc luni, 24 Ianuarie 2022, începând cu ora 15°°, în fața Clinicii de Oncologie de pe Bulevardul Victor Babeș, nr. 22, Timișoara.

Vă așteptăm alături de noi!”, arată un comunicat al Liga Vest.

stiripesurse.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *