O veste minunată vine din vestul țării: ce se întâmplă cu cel mai tânăr pacient, un bebeluș diagnosticat, la doar nouă zile de la naștere, cu coronavirus

bebelus 9

Un bebeluş din Arad, depistat cu COVID-19 la nouă zile de la naştere, a fost declarat vindecat la 24 de zile a, după ce a fost tratat în spital alături de mama sa.

CITEȘTE ȘI: În Europa au intrat în vigoare noi restricții. Se încearcă evitarea unei noi carantine generale

“Cel mai tânăr pacient din judeţul Arad infectat cu virusul SARS-CoV-2 a fost externat de pe Secţia Clinică de Boli Infecţioase Copii. Este vorba despre un băieţel de 24 de zile, care la internare avea doar nouă zile. Bebeluşul a fost internat cu mămica lui, şi ea pozitivă, iar astăzi pleacă sănătoşi acasă. Mulţumim doamnei doctor Dana Oprea, medic coordonator Compartiment Boli Infecţioase Copii, şi întregii echipe medicale”, spune purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, Simina Roz.

În 2 iunie, un alt micuț din Arad, dar în vârstă de cinci săptămâni, a fost externat după ce a fost tratat pentru că se infectase cu SARS-CoV-2.

De la începutul pandemiei, 3.091 de persoane au fost confirmate infectate cu SARS-CoV-2 în judeţul Arad, iar 173 de bolnavi au decedat.

sursa: radiotimisoara.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns