O timişoreancă susţine că a împrumutat 11.000 de euro unui poliţist, bani pe care nu i-a mai primit înapoi

leuca si tudorescu

Naivitatea şi lipsa de experienţă au făcut-o pe Elena Volumeia Leuca să piardă în viaţă. Totuşi, ea continuă să lupte pentru adevărul ei şi crede cu tărie că în cele din urmă i se va face dreptate.

Femeia susţine că, în urmă cu mai bine de cinci ani, i-ar fi împrumutat comisarului Daniel Tudorescu (astăzi comisar-şef, adjunctul şefului Poliţiei Timişoara), diferite sume de bani – în tranşe de 1.000 şi 1.500 de euro- în total 11.000 de euro, bani pe care acesta nu mai vrea să-i restituie.

În anul 2010, Elena Volumeia Leuca a depus la DNA o plângere penală din conţinutul căreia a rezultat că existau suspiciuni cu privire la săvârşirea de către ofiţerul de poliţie Daniel Tudorescu – pe vremea aceea şeful Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Timiş – a infracţiunii de trafic de influenţă.

AFLĂ DETALII INCREDIBILE ÎN EDIŢIA TIPĂRITĂ DE LUNI, 13 iulie, A COTIDIANULUI RENAŞTEREA BĂNĂŢEANĂ


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “O timişoreancă susţine că a împrumutat 11.000 de euro unui poliţist, bani pe care nu i-a mai primit înapoi

  1. Mi se pare mai mult decit dubioasa aceasta femeie pentru ca am intalnit-o in mai multe cauze:
    Intr-o cauza de uzucapiune din Beregsau a sustinut ca este succesoarea unui defunct si cind partea adversa a adus actele de stare civila s-a retras din dosar . Se pare ca stiindu-se insolvabila pozeaza in parte din dosar pentru a tergiversa procesele.
    In alta cauza solutionata anul trecut a cerut la fel banii unei familii pentru o tranzactie care tot asa s-a dovedit o minciuna.
    Se pare ca in spatele ei se afla un fost judecator din Dicasterial si alt politist
    Imi pun o intrebare A avut ea vreodata suma de 11.000 euro ? Acum sustine ca a imprumutat pe politist in rate de 1-1500 euro dar atentie sesizarea initiala era ca i-ar fi dat odata 11.000 euro. Ceva nu este in regula.

Lasă un răspuns