O timișoreancă de 21 de ani se bronza complet dezbrăcată în fața Direcției de Finanțe din Giurgiu!

O tânără de 21 de ani, din Timișoara, a fost sancționată contravențional cu 200 de lei și condusă la spital, după ce jandarmii au găsit-o complet dezbrăcată pe peluza Direcției de Finanțe din Giurgiu.

Potrivit mesajului publicat de Jandarmeria Giurgiu, tânără părea dezorientată și le-a spus jandarmilor că vrea să se bronzeze:

„Fiecare zi este o provocare. Ne-am convins încă o dată de acest lucru ieri când am avut de gestionat o situație inedită: o tânără s-a decis să facă plajă pe spațiul verde din fața Direcției de Finanțe. Dezbrăcată complet, fata de 21 de ani, din Timișoara, nu s-a intimidat la vederea jandarmilor, cărora le-a spus că vrea să se bronzeze… Pentru că părea a fi dezorientată, tânăra a fost condusă la spital. Înainte însă a fost și sancționată contravențional cu amendă în valoare de 200 lei”.

Jandarmeria nu precizează însă dacă tânăra avea probleme de sănătate sau care ar fi fost alte motive posibile pentru gestul său neobișnuit.

 

digi24.ro

3 Comments
Guido 20/09/2018
@Sorin : felicitări ! Ai observat, inadverdența ! Am vrut să subliniez, același lucru !
yo 20/09/2018
O primesc la mine in curte daca vrea :))))
s0rin 20/09/2018
Încă o dată se dovedește că jandarmii sunt proști. Dacă o suspectează cu probleme de sănătate mintală de ce i-au dat amendă? Nu ar fi corect să aștepte rezultatele? Legea protejează persoanele fără discernămînt (și nu mă refer la jandarmi).