Locuri de muncă la poşta timişeană!

Timişenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă au venit, astăzi, să obţină informaţii de la sediul Oficiului Judeţean de Poştă Timiş (Poşta Mare), unde a avut loc un eveniment inedit: Bursa locurilor de muncă la poştă.

 

Sunt vacante nu mai puţin de 100 de posturi, începând cu oficianţi, agenţi şi factori poştali, şi terminând cu muncitori sau chiar ingineri.

 

Nicolaie Avram, directorul Oficiului Judeţean de Poştă Timiş, speră ca evenimentul de ieri să aibă finalitatea aşteptată şi poşta să găsească personalul necesar:

 

„Mă bucur că am reuşit să organizăm această acţiune, mai ales că suntem al doilea oficiu judeţean ca mărime din ţară, şi sperăm să acoperim deficitul de personal pe care îl avem, atât în Timişoara, cât şi în judeţ.

 

Sigur, avem zone descoperite, dar, atunci când e cazul, oficiile noastre zonele reuşesc să rezolve problemele ivite. Cu toate acestea, trecem printr-o perioadă dificilă din punct de vedere al resurselor umane”.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Locuri de muncă la poşta timişeană!

  1. Sa mai deschida oficii. Tre sa mergi din Piata Verde tocmai pe Gheorghe Lazar. Si acolo cozi interminabile. Pachetele le solicit doar prin curier. Altfel mori asteptand la posta sa il ridici.

Lasă un răspuns