PSD Timiş, împotriva lui Dragnea

Social-democraţii timişeni au luat o decizie tranşantă în scandalul declanşat la nivel naţional, ca urmare a publicării scrisorii prin care preşedintelui partidului, Liviu Dragnea, i se cere să facă un pas în spate.

PSD Timiş a decis, cu o largă majoritate de voturi (a fost un singur vot împotrivă, 11 abţineri şi 90 de voturi pentru) să se ralieze conţinutului scrisorii, dându-i mandat preşedintelui interimar Călin Dobra să voteze împotriva lui Dragnea.

Majoritatea vorbitorilor au susţinut că e nevoie de o schimbare în partid, însă să nu se piardă guvernarea, acesta fiind pericolul cel mai mare care paşte PSD după declanşarea acestei crize.

În aceste condiţii, Călin Dobra are mandat să voteze alături de semnatarii scrisorii anti-Dragnea la şedinţa Comitetului Executiv Naţional care are loc astăzi, la Bucureşti.

“Am discutat, aşa cum este normal, cu colegii mei, pentru că votul din Comitetul Executiv trebuie să reprezinte organizaţia, nu pe mine personal. Decizia de a susţine iniţiativa colegilor care au semnat acea scrisoare a fost luată cu un vot masiv pentru, aşa că mandatul cu care merg la Bucureşti este foarte clar”, a spus preşedintele interimar al PSD Timiş, Călin Dobra.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “PSD Timiş, împotriva lui Dragnea

  1. Nu sunt membra a nici unui partid,dar pacat ca face-ti jocul adversarilor, care se bucura si asta asteptau , asa ne trebuie ,sa ne fie si mai rau , doamne da, dar voua nu noua ,insa din pacate va fi invers

Lasă un răspuns