O tânără s-a stins într-un spital din Timişoara din cauza unei infecţii intraspitaliceşti

ramona banu

Ramona Banu, o tânără de 39 de ani din Arad, a murit în spital la Timişoara, din cauza unei infecţii intraspitaliceşti. A fost inspector de resurse umane şi a învins o boală nemiloasă. Apoi, destinul i-a fost crunt…

A decis să-şi facă o operaţie de micşorare de stomac şi a apelat la medicii din Timişoara. În unitatea medicală, însă, a contractat o infecţie intraspitalicescă şi în scurt timp s-a stins, conform arad24.net.

Prietenii ei sunt în stare de şoc. Ei povestesc că au dus-o la Timişoara cu maşina şi acum o aduc înapoi în sicriu. Pe contul ei de socializare sunt zeci de mesaje provenite de la prietenii care o plâng.

Moartea Ramonei este similară cu a unei alte arădence, care în urmă cu câţiva ani a murit exact în aceleaşi condiţii, în urma unei operaţii de micşorare de stomac, tot într-un spital din Timişoara, scrie arad24.net.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “O tânără s-a stins într-un spital din Timişoara din cauza unei infecţii intraspitaliceşti

  1. Nu trebuie sa va spuna spitalul ca sa va feriti de el. Toate au bacterii superrezistente la antibiotice. Putea sa pateasca acelasi lucru si in Arad. Totusi, ce moft a fost asta sa isi micsoreze stomacul? Ca nu arata asa grasa din poza? Aceasta operatie se face cand iti depasesti cel putin dublu greutatea ideala, adica sa fi avut 110 kg cel putin.

  2. Ce veste ,trista care ma duce cu gindul cind asta vara zi de zi ptr. o luna cel putin aveam drum prin fata spitalului O.R.L. si era o schela in fata spitalului si era pe jumatate acoperita iar alta batea , in vint.Spitalul avea geamurile larg deschise din cauza caldurii,materialele de constructie (nisip , ciment,caramizi, etc.) care pe schela care sub, schela in strada,dar daca am vazut citiva muncitori lucrind la fatada spitalului era sarbatoare. Spitalul O.R.L. este pe Revolutiei doua usi mai jos de sediul Renasterii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *