O stradă, în Timișoara, blocată de o șoferiță cu BMW (foto)

Se întâmplă des ca circulația tramvaielor să fie oprită din cauza șoferilor care staționează în apropierea șinelor sau chiar pe acestea.

S-a întâmplat și astăzi când zeci de minute strada Ștefan cel Mare (care duce din Piața Traian spre Fabrica de Bere) a fost paralizată. Șoferița unui BMW a parcat prea aproape de liniile de tramvai, astfel că mijlocul de transport în comun s-a înțepenit în spatele mașinii.

Din cauza acestui blocaj, și alți șoferi au fost nevoiți să aștepte în spatele tramvaiului.

Între timp, alte tramvaie au apărut pe traseu și s-au blocat, iar călătorii au coborât, în speranța că vor ajunge la destinație mai rapid, în timp ce alți timișoreni așteptau în stație în zadar sosirea vreunui mijloc de transport în comun.

Poliția locală a sosit la fața locului, însă șoferița a fost de negăsit.

Prin urmare, oamenii au așteptat zeci de minute până când a fost mutată mașina cât să deblocheze strada.

Șoferița ajunsă la mașină părea nedumerită de atâta vâlvă cât s-a creat în jurul autovehiculului său.

Au dumirit-o, însă, oamenii legii cu o amendă.

4 Comments
Dan A. 11/04/2019
Pentru ca nu avem serviciu de ridicare a masinilor parcate aiurea. Parcarea la Lidl era o crima, parcarea in fata tramvaiului, nu conteaza asa de mult. In epoca Robu. Deasemenea, parcatul aiurea se intampla mai rar daca exista locuri de parcare, dar asta nu e important. Tot in epoca Robu.
Pardaliana 11/04/2019
Da ce-i atâta zarvă, mhînchava-ș? N-ați mai văzut beamveu ca hăsta? Hauleu ca l-au atins sărantocii ăia....treabă iar să merg cu ea la polișhat!