O șoferiță din vestul țării, care a parcat neregulamentar, s-a blocat în mașină și a amenințat că se sinucide, de frica unui echipaj de poliție

O șoferiță din vestul țării care a parcat neregulamentar s-a blocat în mașină și a amenințat că se sinucide, de frica unui echipaj de poliție

O șoferiță din Oradea a ținut timp de trei ore în alertă mai multe echipaje de poliție, jandarmi, medici şi un negociator după ce a parcat neregulamentar mașina pe care o conducea, s-a blocat în autoturism și a amenințat că se sinucide.

Totul s-a întâmplat pe un bulevard aglomerat din oraș. Femeia a oprit pe marginea șoselei și a blocat banda de circulație.

În total, trei echipaje de Poliţie și un negociator al Serviciului pentru Acţiuni Speciale au sosit la faţa locului și au stat de vorbă cu femeia pentru a o convinge să coboare din mașină și au asigurat-o de faptul că nu va păți nimic.

CITEȘTE ȘI: Se coc roadele primului centru de legume și fructe

„În momentul în care polițiștii au dorit să verifice documentele și să aplice sancțiunea pentru abaterea rutieră, o femeie despre care se presupune că ar fi condus autoturismul a urcat în vehicul și s-a închis acolo, refuzând orice comunicare cu polițiștii de la fața locului”, a declarat comisar-șef Alina Fărcuța, purtător de cuvânt al Poliției Bihor.

Din mașină, femeia a comunicat cu polițiștii prin mesaje pe care le-ar fi scris cu degetul pe geam, iar ulterior a pornit muzică bisericească la volum maxim și a amenințat că se sinucide.

După trei ore de negocieri eșuate, oamenii legii au intervenit în forță și au scos femeia din autoturism, au imobilizat-o pe o targă și au transportat-o la spital cu ambulanța, conform realitatea.net.

Pe parcursul intervenției, poliția a restricționat traficul în zonă.

Foto: ebihoreanul.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns