Florin Cîțu, eliminat complet de pe scena politică. Va pierde și funcția de președinte al Senatului (surse)

Florin Cîțu, eliminat complet de pe scena politică. Va pierde și funcția de președinte al Senatului (surse)

Florin Cîțu, eliminat complet de pe scena politică. Va pierde și funcția de președinte al Senatului (surse)

Ultimele lovituri primite de către Florin Cîțu par să anunțe finalul carierei politice a fostului premier.

După ce a fost îndepărtat din funcția de premier, de președinte al PNL și de lider al Filialei PNL Sector 3, politicianul care a fost susținut de către Klaus Iohannis va fi înlăturat și de la șefia Senatului.

Pe termen scurt, Florin Cîțu ar putea fi înlocuit la Senat cu Alina Gorghiu, precizează sursa citată. Gorghiu ar urma să asigure interimatul.

Toți senatorii liberali au fost convocați la o ședință a grupului senatorial la ora 9.30, iar la ora 12.00 se va decide prin vot îndepărtarea acestuia din funcția de președinte.

CITEȘTE ȘI: O șoferiță din vestul țării, care a parcat neregulamentar, s-a blocat în mașină și a amenințat că se sinucide, de frica unui echipaj de poliție

Decizia de eliminare a lui Florin Cîțu din cea de-a doua funcție în stat vine la doar o zi de când fostul premier a fost scos din schemă de la filiala de sector.

Șefia Senatului este singura funcție importantă care i-a rămas lui Florin Cîțu după ce a pierdut toate pozițiile din partid.

Florin Cîțu, tras pe „linie moartă” de către Klaus Iohannis

Cu o puternică susținere a lui Klaus Iohannis, după îndepărtarea lui Ludovic Orban, Florin Cîțu a ofst învestit în funcția de premier în decembrie 2020 și a fost demis prin moțiune de cenzură, în octombrie 2021, conform romaniatv.net.

Funcția de președinte a PNL a câștigat-o tot cu susținerea lui Klaus Iohannis, în septembrie 2021, împotriva lui Orban. În aprilie 2022, Cîțu și-a dat demisia, în urma presiunilor interne.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Florin Cîțu, eliminat complet de pe scena politică. Va pierde și funcția de președinte al Senatului (surse)

  1. In afara de folosirea obsesiva a cuvintului ” companiile „- parca ar fi fost premierul lor, nu al poporului roman, cu toate consecintele care au decurs din acest comportament, acest personaj a facut doar rau-parerea mea de votant !
    Cind apar si politicieni patrioti, care sa lucreze si sa adopte legi pentru tara si nu pt entitati economice, ca sa ma exprim elegant ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *