O primărie timișeană și-a deschis magazine și spații de cazare

dumbravita primarie

Pentru multe primării din mediul rural românesc, digitalizarea reprezintă mai mult o corvoadă decât un ajutor. În administrația locală din comune, site-urile proprii funcționează, de cele mai multe ori, doar cu numele, informațiile postate pe ele fiind depășite și irelevante. Nu este și cazul site-ului Primăriei Comunei Dumbrăvița, portalul instituției conduse de Victor Malac fiind, la prima vedere, destul de bine structurat, prin comparație cu alte pagini de internet similare.

CITEȘTE ȘI: Maia Morgenstern revine pe scena Maratonului Solidarității

Doar că un cititor constant și avizat al acestui site ne-a semnalat o situație hilară, apărută ca urmare a utilizării fără cap a metodei copy-paste. Astfel, ultima rubrică din cadrul secțiunii “Informații publice” – ne referim la rubrica “Protecția datelor” – cuprinde o serie de detalii extrem de amuzante referitoare la activitățile desfășurate de Primăria Comunei Dumbrăvița.

dumbravita 1 2

Persoana care s-a ocupat de crearea acestei rubrici a copiat o așa-numită “Declarație privind confidențialitatea datelor cu caracter personal” pe care a găsit-o, probabil, pe site-ul vreunui operator economic ce desfășoară activități de turism și comerț. Doar că singura modificare pe care a făcut-o a fost să înlocuiască denumirea operatorului economic respectiv cu “Primăria Comunei Dumbrăvița” și gata, asta a fost tot. Ca atare, rezultatul operațiunii copy-paste are darul de a provoca un hohot imens de râs… Nu de alta, dar aflăm că, în calitate de operator de date cu caracter personal și avându-l pe primarul Victor Malac ca reprezentant legal, Primăria Comunei Dumbrăvița oferă servicii de cazare și masă (?!?), iar în acest sens își anunță “clienții” următoarele: “Vă vom folosi DCP (n.r. – date cu caracter personal) pentru a oferi și a personaliza serviciile pe care le solicitați și le așteptați din partea PRIMĂRIA COMUNEI DUMBRĂVIȚA în restaurantele și unitățile noastre de cazare, pentru a vă oferi nivelul așteptat de ospitalitate în cameră și oriunde pe proprietatea noastră. Folosim DCP de asemenea pentru planificarea de evenimente solicitate de către dumneavoastră sau la care sunteți interesați să participați. Folosim DCP pentru a vă gestiona rezervările și/sau achizițiile serviciilor noastre de cazare și masă și vă vom putea trimite notificări privind stadiul rezervărilor dumneavoastră, inclusiv în vederea completării fișei de cazare”.

dumbravita 2 2

Dar noul jucător de pe piața HoReCa nu se limitează doar la cazare și masă, ci și-a deschis și magazine online și offline, așa cum rezultă din secțiunea “Cumpărături online”, respectiv “Cumpărături directe din magazinele Primăria Comunei Dumbrăvița”. Nu apare precizat profilul produselor din magazinele virtuale și fizice ale primăriei timișene, dar suntem convinși că problema se va remedia în cel mai scurt timp. De asemenea, am dori să aflăm, dacă se poate, și numărul de stele sau, după caz, de margarete pe care îl deține unitatea de cazare Primăria Comunei Dumbrăvița…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “O primărie timișeană și-a deschis magazine și spații de cazare

Lasă un răspuns