Maia Morgenstern revine pe scena Maratonului Solidarității

maia morgenstern

”Teatrului, în general, și spectacolului, în particular, i se cuvine să-i dai totul. Nu e cu sticlă la schimb. Nu e ca într-o negociere, ca într-un troc, ca într-o afacere. Eu îți dau și tu îmi dai. Și cât dai atât îți iau. Și iau și dobândă, și fac și-o investiție. E ca în iubire, cred eu. Fericit și puternic ești atunci când iubești, fără să aștepți nimic în schimb. Ce să aștepți? Cam cât? Cu cât? Care e măsura a ceea ce dai, atunci când iubești?”.

CITEȘTE ȘI: Ministrul Economiei anunță când s-ar putea deschide mall-urile

Sunt cuvintele uneia dintre cele mai celebre actrițe din România, Maia Morgenstern. Prin Maratonul Solidarității, o inițiativă a Fundației Culturale Artmedia realizată cu sprijinul domnului Victor Popa, teatrul, prin cei mai cunoscuți actori ai săi, a dat ceva în schimb: o rază de lumină și de solidaritate, pentru că microspectacolele din arhiva fundației au fost difuzate la Tele Europa Nova, iar telespectatorii, îndemnați să facă donații pentru Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara.

Deoarece proiectul a fost unul de mare succes, s-a decis reluarea episoadelor difuzate până acum. Mâine, telespectatorii vor avea ocazia unei întâlniri de neuitat cu Maia Morgenstern, de la ora 22,30, la Tele Europa Nova, cu reluare joi, în 4 iunie, de la ora 16.30.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns