O primărie timișeană mai are încă de oferit terenuri în concesiune

Sacalaz 1

Orice timişorean care intenţionează să-şi construiască o casă în afara municipiului are numai avantaje dacă optează pentru comuna sa, susține Silviu Brînduşa, viceprimarul Săcălazului.

Aflată la cinci kilometri distanţă de municipiul de pe Bega, localitatea se află în plină expansiune.

Primăria încă mai are de oferit celor care vor să ridice construcţii noi, terenuri în concesiune.

CITEŞTE ŞI: PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme schimbătoare, temperaturi ridicate, ploi, lapoviţă şi ninsori

În acelaşi timp, sunt o mulţime de dezvoltatori imobiliari privaţi, iar mai nou, potrivit celor declarate de viceprimar, unii dintre aceştia oferă şi infrastructura necesară, respectiv drumuri de acces, apă şi curent electric.

Dovadă a faptului că a crescut interesul pentru această localitate este şi suprafaţa planului urbanistic zonal, care a ajuns la 4.000 de hectare, cea mai mare din judeţul Timiş.

CITEŞTE ŞI: Sânge și lacrimi în Complexul Sportiv “Bega” din Timișoara. Un puști de opt ani a ajuns din bazinul de înot direct pe masa de operație!

„Dezvoltarea Săcălazului a fost impiedicată o bună perioadă de timp de lipsa pasajului de trecere a căii ferate dintre Timişoara şi comuna bănăţeană.

Tocmai de aceea s-a creat o mică discrepanţă între dezvoltarea comunei bănăţene şi a Girocului, Chişodei, Moşniţei Noi etc.”, a precizat Silviu Brînduşa, adăugând: „Suntem cea mai decentă localitate din punct de vedere al preţurilor, al locaţiei şi al distanţei faţă de centrul Timişoarei”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “O primărie timișeană mai are încă de oferit terenuri în concesiune

  1. Foarte bine!
    Ca sugestie le-as spune sa atraga si ei investitori: de exemplu un supermaket Lidl, care varsa taxe si impozite la bugetul local, din care sa-r reabilita scoala gridinita, asfalta strazile, reabilita pietele publice, amenaja locurile de joaca etc.
    Bafta si dezvoltare arminioasa!

  2. Daca primaria spune ca are teren de ce nu rezolva cererile tinerilor din Sacalaz care au cereri depuse la primarie de ani de zile sau nu au dat spaga cui a trebuit mumai asa se explica de ce persoane care nu sant din Sacalaz au primit teren si cererile celor din sat uitate si mai sant la Sacalaz cateva persoane care au primit terenuri de cateva ori si l-e au vandut nu cred ca era posibil fara complicitatea cuiva din primarie

Lasă un răspuns