O primărie de lângă Timișoara se modernizează

primaria ghiroda 1

Dacă unii edili înțeleg prin modernizare doar reabilitarea sediilor instituțiilor locale și atât, tânărul primar al comunei Ghiroda, Ionuț Stănușoiu (foto), și-a propus să transforme radical modul de lucru în administrația pe care o conduce.

CITEȘTE ȘI: Cele patru soluții găsite de români pentru a nu mai lua amenzi în Italia

ionut stanusoiu primar ghirodaO primă schimbare în primărie o poate constata oricine – biroul secretariat de altădată a fost transformat radical, fiind acum locul de muncă a cinci funcționare, care se constituie într-o interfață compartimentală și de relații cu publicul.

Necesitatea acestei schimbări a fost impusă de implementarea unui nou software cu ajutorul căruia poate fi urmărit eficient circuitul hârtiilor și modul de rezolvare a solicitărilor.

CITEȘTE ȘI: Lucrări edilitare în cartierul nou dintr-o localitate timișeană

După cum a declarat edilul-șef, va urma și o modernizare a clădirii, în urma căreia se va organiza și un birou unic, care va contribui la o mai bună relație a primăriei cu cetățenii.

Într-o altă etapă se va dezvolta și un sistem de lucru online cu publicul.

Stănușoiu a ținut să adauge: „S-ar putea face mai multe lucruri bune în administrația locală, dacă nu ar exista în exces legi care le blochează”.

De aceste schimbări vor beneficia cei 7.000 de locuitori ai comunei Ghiroda, dar și cei 60 de angajați ai primăriei, din care 28 sunt funcționari publici, aflați în slujba comunității.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns