Lucrări edilitare în cartierul nou dintr-o localitate timișeană

La intrarea dinspre Timișoara în Peciu Nou, pe partea dreaptă a șoselei, se conturează noul cartier de locuințe al localității.

Ca și în alte zone de dezvoltare rezidențială din județ, autoritățile locale abordează etapizat realizarea infrastructurii.

CITEȘTE ȘI: O localitate timişeană se modernizează

Aici, se află în plină desfășurare lucrările de extindere a rețelei de alimentare cu energie electrică, investiția fiind susținută din bugetul local.

În paralel, până la sfârșitul anului, se vor mai executa și pietruiri ale drumurilor interioare, obiectiv care se realizează cu fonduri ale comunei și ale consiliului județean.

Cele 177 de gospodării noi care sunt cuprinse în acest perimetru vor beneficia în viitor și de alte investiții. Deocamdată însă ele nu au rețea de alimentare cu apă și nici canalizare.

Dar canalizare nu au toate gospodăriile din vatra veche a localității. De menționat că, în 2019, va începe o investiție în valoare de aproape 7,5 milioane de lei (1,7 milioane de euro), bani alocați prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) II, prin care va fi extinsă rețeaua de canalizare pe trei sferturi dintre străzile localității Peciu Nou.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Lucrări edilitare în cartierul nou dintr-o localitate timișeană

Lasă un răspuns