O primărie ca nouă, într-o comună timișeană

După ce au dichisit zona publică din centrul civic al comunei Birda, aducând-o la standarde europene, edilii locali au mutat șantierul în interiorul primăriei, unde s-au executat lucrări complexe de renovare și amenajare.
Finanțarea acestei investiții este realizată din bugetul local, iar intervențiile constau în realizarea de pardoseli și finisaje ale pereților și tavanelor noi, precum și în înlocuirea tâmplăriei.
Aceste lucrări împreună cu schimbarea mobilierului și a componentelor sistemului informatic, o altă investiție, în valoare de 60.000 de euro, derulată simultan, vor aduce pe lângă confortul sporit și o refuncționalizare a spațiilor de birouri, asigurând condiții de muncă mai bune pentru angajații primăriei, dar și de deservire a populației.
Noile dotări sunt făcute din bani europeni, obținuți prin Grupul de Acțiune Locală (GAL). O comună la standarde în centrul său civic, dar și pe mai toate străzile, va avea, iată, o clădire administrativă pe măsură, completându-se astfel patrimoniul local de spații publice reabilitate și bine întreținute.

1 Comments
Szasz valer 12/06/2018
Localitatea are aspectul unui mic oraș . Îmi permit sa felicit pe toți cei care au contribuit la aceasta realizare dorindu-le noi lucruri care aduc bunăstare locuitorilor.Toate satele aparținătoare comunei au aceleași facilitați care nici nu se credeau in urma cu ceva ani.Tot respectul !