GALERIE FOTO. O nouă seară de proteste la Timişoara şi în ţară

Zeci de mii de timişoreni sunt aşteptaţi să iasă, sâmbătă seară, în Piaţa Victoriei din Timişoara, pentru a cere abrograrea OUG 13, cea care vizează modificarea Codului Penal.

Aceasta este a cincea seară de proteste, numărul celor prezenţi în Piaţa Victoriei crescând de la o zi la alta (vineri seara au fost 25.000 de oameni). Astăzi sunt aşteptaţi 30.000 de bănăţeni.

UPDATE! După ce premierul Sorin Grindeanu a anunţat că, duminică, va fi abrogată Ordonanţa 13, numărul oamenilor prezenţi în stradă a început să scadă simţitor. Şedinţa Guvernului este programată la ora 14.

Pentru duminică, la Timişoara, s-a anunțat plecarea din cartiere la ora 18 și întâlnirea în Piața Victoriei la ora 19, pentru noi proteste.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
Ion Bumbu 5 februarie 2017
Daca in articolul de mai sus ar fi fost vorba despre parcarea masinilor pe trotuare, sau despre gramezi de gunoi intre blocuri am fi putut citi aici zeci de comentarii critice. Dar fiind vorba doar de viitorul tarii, de statul de drept care este pe cale de a fi distrus de niste asa-zisi "politicieni", nu se osteneste nimeni sa comenteze. Nu-i treaba noastra, avem alte griji, nu-i asa...???