Diplome şi cărţi pentru cei mai buni şcolari ai unui prestigios colegiu din Timişoara. Cine a fost desemnat „Elevul anului”

Cei mai buni elevi ai Colegiului Național Bănățean din Timișoara au fost premiați, în cadrul unei noi ediții a Galei de Excelență. 88 de elevi care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele și concursurile şcolare şi 44 de elevi care au încheiat anul şcolar cu media zece au fost recompensaţi cu diplome şi cărţi.

Iulia Florișteanu a fost desemnată „Elevul anului”. Ea este în clasa a XII-a și a fost admisă la Universitatea Oxford din Marea Britanie, unde va studia genetica, din această toamnă.

„A fost răsplătită şi încurajată valoarea, dovedită de cei mai buni elevi atât prin performanţe şcolare”, a declarat Sorin Ionescu, directorul Colegiului Național Bănățean.

Consiliul Elevilor din cadrul colegiului a nominalizat şi profesorul anului, în persoana Monicăi Braga, dascăl de informatică. Cu prilejul galei s-au sărbătorit şi 20 de ani de la înfiinţarea trupei de teatru a unităţii de învăţământ, iar pentru rezolvarea problemei patrimoniale a clădirii, conducerea Colegiului Naţional Bănăţean a oferit Primăriei Timişoara o plachetă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns