La un pas de o TRAGEDIE IMENSĂ. Explozii pe un drum european din vestul ţării. Cinci autoturisme, transportate cu un TIR, s-au transformat în torţe!

O mare tragedie a fost pe cale să se întâmple sâmbătă, pe raza comunei cărășene Armeniș, pe Drumul European 70. Un TIR, condus de un șofer din Bulgaria, încărcat cu opt autoturisme marca Ford, a luat foc în timp ce se deplasa de la Băile Herculane spre Caransebeș.

Din spusele șoferului, flăcările au fost observate în partea din spate a platformei plină cu mașini, după care intrat într-o parcare, cu intenția de a stinge focul, însă totul s-a dovedit în zadar.

Citeşte şi: La un pas de o TRAGEDIE IMENSĂ. Explozii pe un drum european din vestul ţării. Cinci autoturisme s-au transformat în torţe!

Din totalul de opt autoturisme abia ieșite pe poarta fabricii de la Craiova, cinci au ars aproape complet, însă există și o parte bună, aceea că incidentul nu a generat o reacție în lanț, ceea ce ar fi pus astfel în pericol atât viața celorlalți participanți la trafic, cât și pe cea a localnicilor, îngroziți de ceea au văzut.

Citeşte şi: IMAGINI ULUITOARE! Şofer MORT DE BEAT, implicat într-un accident în Timiş. Nu se putea ţine pe picioare

Pompierii au reușit să localizeze focul ce s-ar fi putut extinde și la celelalte trei autoturisme.

Polițiștii au izolat zona, iar circulația pe E70 a fost oprită pe ambele sensuri.

Sursa: argument-cs.ro

Foto: expressdebanat.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns