A îngenuncheat în faţa ei şi a cerut-o de soţie… După o lună s-a spânzurat!

cristian

La câteva zile după Anul Nou, Cristian S. (23 de ani) a dorit să îi facă surpriza vieţii tinerei de care se îndrăgostise. Seara, a invitat-o la Castelul Corvinilor, a îngenuncheat în faţa ei şi a cerut-o de soţie.

Înainte de a face acest gest, prietenii săi au oprit maşinile în dreptul celor doi tineri, iar pe portiere au lăsat să se vadă, mesajul „Vrei să fii soţia mea?”.

Citeşte şi: La un pas de o TRAGEDIE IMENSĂ. Explozii pe un drum european din vestul ţării. Cinci autoturisme s-au transformat în torţe!

În aplauzele apropiaţilor, tânăra a acceptat căsătoria care urma să fie consfiinţită în vara acestui an. Până atunci, cei doi au decis să se despartă pentru o perioadă, tocmai pentru a strânge bani pentru nuntă şi pentru cumpărarea unui apartament în care urmau să locuiască împreună.

Citeşte şi: Luxosul tren Transcarpatic produs de arădeni a fost pus în circulație. Iată condițiile oferite la prețuri mai mici decât CFR

Tânărul de 23 de ani a plecat în Germania, unde s-a angajat la un abator. În ultimele săptămâni, potrivit prietenilor săi, Cristian şi cea care ar fi urmat să îi devină aleasa vieţii se certau tot mai des, iar în final, tânăra, plecată şi ea în Austria, i-a spus că se va despărţi de el.

Citeşte şi: Salariu de 2.500 lei pentru tinerii absolvenţi de facultate din Timişoara

„Cristian a căzut într-o depresie”, au povestit apropiaţii săi. Vineri dimineaţă, înainte cu două ore de a încheia programul de lucru, pe timp de noapte, la abator, s-a învoit să plece spre locuinţa sa, motivând că îl doare capul.

Citeşte şi: Sunteţi în căutarea unei locuinţe în zona Timişoarei? Acestea sunt CAPCANELE de care trebuie să vă feriţi

Colegul său de apartament, şi el din Hunedoara, a fost care l-a găsit spânzurat de pragul uşii, au relatat prietenii săi.

Citeşte şi: IMAGINI ULUITOARE! Şofer MORT DE BEAT, implicat într-un accident în Timiş. Nu se putea ţine pe picioare

O mulţime de mesaje de condoleanţe au postat prietenii pe pagina de socializare a lui Cristian.

Sursa: zhd.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns