O nouă informare meteo: Frig, vânt puternic şi brumă timpurie în toată ţara

alerta meteo 2

Meteorologii au emis o informare meteo valabilă până joi dimineaţă, anunţând frig, vânt puternic şi brumă timpurie în toată ţara.

CITEȘTE ȘI: Lovitură demnă de filmele de la Hollywood, în vestul țării. Marfa a fost găsită și în județul Timiș

Temperaturile vor fi cu 4 – 8 grade mai coborâte decât valorile normale ale acestei perioade.

Informarea meteo de răcire accentuată a vremii, valabilă pentru toată ţara, a intrat în vigoare marţi la ora 9.30 şi este valabilă până joi la ora 9.00.

CITEȘTE ȘI: Consilier județean, în spital la Timișoara: a făcut infarct

În intervalul menţionat vremea va fi rece, iar valorile termice, atât cele diurne, cât şi cele nocturne, vor fi în general cu 4 – 8 grade mai coborâte decât normele perioadei.

În timpul nopţilor şi al dimineţilor, local în centrul ţării, pe arii restrânse în nord-vestul teritoriului şi în dealurile Munteniei şi ale Olteniei şi cu totul izolat în rest, temperaturile vor coborî sub 0 grade şi se va produce brumă.

CITEȘTE ȘI. Cum a încurcat o blondă circulația pe o arteră din Timișoara

Pe parcursul zilei de marţi, 25 septembrie, vântul va mai avea unele intensificări în cea mai mare parte a ţării, cu viteze mai mari pe litoral, în nordul şi în centrul Moldovei unde temporar se vor atinge viteze de 55…70 km/h.

La munte, mai ales în zona Carpaţilor Meridionali şi a Carpaţilor de Curbură, vor fi rafale în general de 70…90 km/h, iar la altitudini de peste 1500 m, trecător vor fi precipitaţii slabe, mixte.
abonamente octombrie
Miercuri, 26 septembrie, intensificări ale vântului se vor mai semnala în regiunile estice şi sud-estice, cu rafale de 45…55 km/h, conform mediafax.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns