Lovitură demnă de filmele de la Hollywood, în vestul țării. Marfa a fost găsită și în județul Timiș

O lovitură de proporţii, demnă de filmele poliţiste, s-a derulat vineri, în Zona Liberă Curtici. O societatea comercială a fost prejudiciată de marfă în valoare de milioane de euro (8 milioane, potrivit surselor noastre).

CITEȘTE ȘI: A căzut prima ninsoare în Banat

Lovitura a fost plănuită ca la carte: Iniţial, o grupare organizată a spart serverele camerelor de luat vederi ale unui depozit în care se găsea marfa.

CITEȘTE ȘI: Trupul unui bărbat ucis în urmă cu 40 de ani, găsit după ce din stomacul acestuia a crescut un smochin

Apoi, pe adresa de email a respectivului depozit a sosit un mesaj în numele unei societăţii care trebuia să preia marfa, prin care angajaţii depozitului erau anunţaţi că vor veni camioanele pentru a o transporta la destinaţie. Zis şi făcut: 20 de TIR-uri au plecat din depozit, încărcate cu sute de tone de cupru.

CITEȘTE ȘI: Consilier județean, în spital la Timișoara: a făcut infarct

De remarcat, că şoferii camioanelor avea acte de transport false, inclusiv cărţi de identitate false.
Până să-şi dea seama angajaţii depozitului ce anume se petrece sub ochii lor, bandiţii s-au făcut nevăzuţi cu marfă în valoare de milioane de euro.

CITEȘTE ȘI: Hoţi periculoşi de buzunare, prinşi de un grup de studente, la Timișoara. Vezi cine sunt tinerele curajoase

A fost momentul când pe fir a intrat Poliţia. Zeci de poliţişti arădeni, dar nu numai, au lucrat zi şi noapte ca să dea de urma făptaşilor. Şi au reuşit.

Conform surselor noastre, mai mulţi autori au fost identificaţi iar o mare cantitate de marfă a fost recuperată. Inclusiv de pe raza judeţului Timiş.

Potrivit informaţiilor noastre, ancheta în acest caz a fost coordonată de comisarul şef Nicolae Bătrân, adjunctul şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, la ea luând parte poliţişti de la economic, criminalişti, de la Secţia de Poliţie Curtici etc.

Cercetările în acest caz sunt în plină desfăşurare, conform newsar.ro.

1 Comments
Organu 25/09/2018
Aceasta pt ca a intervenit presa. Altfel nu ar fi miscat un deget niciun politist. Ce sa faci, mai lucra si organu de ochii lumii. Noroc cu ciripitorii turnatori, infractori cu antene, care fac troc de informatii la garda, asta ca sa poata sa-si comita nestingheriti micile golanii,....altfel nicio sansa. Sa ii fie rusine Institutiei numita Politie, total inerta. Doar conjunctural mai iasa din hibernare.