Colterm începe probele la cald

Fără apă caldă şi căldură pe străzile Regimentul 5 Vânători, Doicești, Eugeniu de Savoya, G. Coșbuc, M. Corvin, Mercy, Oituz, P-ța Brătianu, P-ța Unirii, P. Chinezu, Palanca, A. Pacha

Miercuri, de la ora 9 vor începe, etapizat, probele la cald ale instalațiilor de încălzire, anunță reprezentanții Colterm.

CITEȘTE ȘI: Consilier județean, în spital la Timișoara: a făcut infarct

Într-o primă etapă, căldura se va livra la parametrii reduși, plecarea din puctele termice fiind reglată la 35 grade C.

Pentru a se putea constata și remedia eventualele probleme ce pot să apară în sistemul de distribuție, până vineri se va livra căldură în regim continuu, după care, în funcție de evoluția temperaturilor exterioare în următoarele zile, temperatura va crește sau, în cazul în care vremea se va încălzi, se va lua măsura livrării căldurii doar în timpul nopții, ori chiar întreruperea acesteia, dacă va fi cazul.

CITEȘTE ȘI: Cum a încurcat o blondă circulația pe o arteră din Timișoara

”Pentru aceasta, solicităm consumatorilor de energie termică în sistem centralizat să-și deschidă instalațiile interioare, cel puțin în primele două-trei zile de la începerea livrării încălzirii, pentru a putea identifica eventualele probleme în imobile la pornirea sistemului.

De asemenea, din cauza unor probleme tehnice care pot să apară în instalațiile de distribuție ce aparțin COLTERM S.A. sau în instalațiile interioare ale consumatorilor, este posibilă întreruperea livrării căldurii pe anumite trasee, până la remedierea acestora.

CITEȘTE ȘI: Hoţi periculoşi de buzunare, prinşi de un grup de studente, la Timișoara. Vezi cine sunt tinerele curajoase

În cazul în care consumatorii constată apariția unor probleme tehnice sau în cazul în care, până la ora 20 a zilei de vineri, 28.09.2018, consumatorii constată că nu au căldură, aceștia pot suna la Dispeceratul COLTERM, la numerele de telefon 0256 494 133, 0356909 (tasta 4) și 0756061468.


Echipele COLTERM vor asigura asistență tehnică 7/7 și 24/24 pe toată perioada probelor”, anunță Colterm.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

2 Comments
Marian 27 septembrie 2018
Pe banii noștri, COLTERM zis „gata oricând”așteaptă să vadă câți timișoreni degeră inainte de a-și face datoria.
Laurenţiu 26 septembrie 2018
La noapte se anunţă 1 grad. Acum, cu soarele în ferestre, am 20 de grade în casă. Vom vedea când ca ajunge căldura în Torontalului.