O nouă achiziţie şi un contract prelungit la ACS Poli Timişoara

ACS Poli Timişoara este tot mai activă pe piaţa transferurilor, aflându-se şi în plină perioadă de prelungire a contractelor cu jucătorii care au dus greul în prima jumătate a actualei stagiuni fotbalistice.

Echipa pregătită de Ionuţ Popa s-a întărit cu un nou jucător croat, al treilea acontat în ultimele cinci luni. Este vorba despre Josip Fucek, o extremă stângă în vârstă de 31 de ani care a semnat un angajament valabil până la 30 iunie 2018. Fostul internaţional de juniori croat a evoluat ultima dată în Islanda, la Vikingur Reykjavik.

Totodată, căpitanul Marius Croitoru şi-a prelungit acordul cu bănăţenii tot până în vara anului următor.

Fucek a fost titular în testul de ieri cu Spartak Subotica, marcând singurul gol al formaţiei de pe Bega. A fost 1-1 cu echipa din Serbia, reuşita noii achiziţii poliste venind în minutul 15 în urma unui şut din careul mare. Scorul la pauză a fost cel stabilit de Fucek după un sfert de oră de joc. Subotica a egalat în minutul 74 prin Petrovici, care l-a învins pe Smaranda cu un şut de la 22 de metri.

Anunţat ca titular, Străuţ a acuzat dureri şi a fost înlocuit în ultimul moment de Haruţ. Artean a fost eliminat în minutul 76, însă conform protocolului stabilit între cele două formaţii el a putut fi înlocuit pentru a fi păstrat echilibrul numeric din teren.

ACS Poli Timişoara: Straton (Smaranda ’46) – Haruţ, Cânu (Neagu ’46), Şeroni (Fridrich ’90), Novak (Morariu ’90) – Soljici, Artean (Padurariu ’78) – Bărbuţ (Barnoi ’60), Croitoru (Vasi ’67), Fucek (Mailat ’56) – Henrique (Popovici ’46).

Următorul test al prim-divizionarei de pe Bega va avea loc mâine, pe terenul sintetic al Bazei 2, împotriva formaţiei CSM Şcolar Reşiţa.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns