O nouă achiziţie şi un contract prelungit la ACS Poli Timişoara

ACS Poli Timişoara este tot mai activă pe piaţa transferurilor, aflându-se şi în plină perioadă de prelungire a contractelor cu jucătorii care au dus greul în prima jumătate a actualei stagiuni fotbalistice.

Echipa pregătită de Ionuţ Popa s-a întărit cu un nou jucător croat, al treilea acontat în ultimele cinci luni. Este vorba despre Josip Fucek, o extremă stângă în vârstă de 31 de ani care a semnat un angajament valabil până la 30 iunie 2018. Fostul internaţional de juniori croat a evoluat ultima dată în Islanda, la Vikingur Reykjavik.

Totodată, căpitanul Marius Croitoru şi-a prelungit acordul cu bănăţenii tot până în vara anului următor.

Fucek a fost titular în testul de ieri cu Spartak Subotica, marcând singurul gol al formaţiei de pe Bega. A fost 1-1 cu echipa din Serbia, reuşita noii achiziţii poliste venind în minutul 15 în urma unui şut din careul mare. Scorul la pauză a fost cel stabilit de Fucek după un sfert de oră de joc. Subotica a egalat în minutul 74 prin Petrovici, care l-a învins pe Smaranda cu un şut de la 22 de metri.

Anunţat ca titular, Străuţ a acuzat dureri şi a fost înlocuit în ultimul moment de Haruţ. Artean a fost eliminat în minutul 76, însă conform protocolului stabilit între cele două formaţii el a putut fi înlocuit pentru a fi păstrat echilibrul numeric din teren.

ACS Poli Timişoara: Straton (Smaranda ’46) – Haruţ, Cânu (Neagu ’46), Şeroni (Fridrich ’90), Novak (Morariu ’90) – Soljici, Artean (Padurariu ’78) – Bărbuţ (Barnoi ’60), Croitoru (Vasi ’67), Fucek (Mailat ’56) – Henrique (Popovici ’46).

Următorul test al prim-divizionarei de pe Bega va avea loc mâine, pe terenul sintetic al Bazei 2, împotriva formaţiei CSM Şcolar Reşiţa.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns